Wat is de verzendtijd als ik een bestelling plaats?
Van maandag tot en met zaterdag voor 16:00 uur besteld, betekent dezelfde dag verzonden. Mocht een product onverhoopt toch langer onderweg zijn dan nemen we uiteraard meteen contact met je op. Producten die op maat gemaakt worden hebben een langere verzendtijd. Dit staat bij de omschrijving van het betreffende product duidelijk aangegeven.

Vanaf welk bedrag betaal ik geen verzendkosten?
Bij een bestelling van 50 euro of meer worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor verzendingen naar België geldt gratis verzending vanaf 70 euro.

Maakt Lieverlief ook producten op maat?
Jazeker! Eigenlijk is alles mogelijk. Voor zowel particulieren als bedrijven. Stuur als je een vraag hebt even een mailtje naar info@lieverlief.com of kijk op deze pagina: https://lieverlief.com/?product=lieverlief-op-maat

Ik wil graag een gedichtje op een formaat dat niet via de website verkrijgbaar is, is dit mogelijk?
Ja, dit kan zeker! Lieverlief kan alle A6 teksten ook op A4 formaat maken. Stuur even een mailtje naar info@lieverlief.com.

Kan ik een bestelling ook naar het buitenland laten verzenden?
Bestellingen kunnen alleen verzonden worden naar Nederland en België.

Ik heb een winkel en wil verkoper van Lieverlief worden, kan dat?
Als het concept van jouw winkel matcht met dat van Lieverlief, dan kan dat zeker! Stuur snel een mailtje naar info@lieverlief.com.

Kan ik mijn aankoop retourneren?
Natuurlijk. Je retourzending kun je sturen naar Lieverlief, Sjoelstrjitte 18, 8401 TA, Gorredijk. Vermeld duidelijk je naam zodat we je bestelling kunnen achterhalen. Het bedrag wordt na ontvangst zo snel mogelijk teruggestort. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Mijn product is beschadigd tijdens de verzending, wat nu?
Super vervelend. Uiteraard heb je recht op een nieuw product. Stuur na ontvangst van het beschadigde product een mail naar info@lieverlief.com en dan lossen we het zo snel mogelijk op.

Mag ik de teksten van Lieverlief zomaar gebruiken?
Nee, helaas kan dat niet zomaar. Op alle teksten van Lieverlief rust copyright en beeldrecht. De teksten van Lieverlief zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van de ondernemer. Wil je één van de teksten gebruiken, dan zijn er vaak genoeg mogelijkheden, maar neem eerst even contact op via info@lieverlief.com

We willen graag een gedichtje van Lieverlief gebruiken voor op ons geboortekaartje, mag dat?
Allereerst; wat een eer! Je mag het gedichtje kosteloos gebruiken als je op het kaartje duidelijk verwijst naar Lieverlief. Wil je niet verwijzen dan kan je voor 30 euro eenmalig de rechten kopen. Je kan dit bedrag overmaken naar NL14RABO0330048899 t.a.v. Lieverlief. Stuur je dan ook even een mailtje naar info@lieverlief.com?

Staat je vraag er niet tussen? Stuur een mailtje naar info@lieverlief.com

X
× Stuur een appje voor een snelle vraag!